Gendersemleges iszlám imaszoba debütált a demokraták nagygyűlésén

A Demokrata Párt új szintre emelte a woke őrületet a nemzeti nagygyűlésén.

Valaki a szervezők közül úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne egy gendersemleges iszlám imaszobát létrehozni a DNC chicagói kongresszusán. Egy éles eszű újságíró lefilmezte a szobát, amelyben két imaszőnyeg volt. 

A pláne az egészben, hogy az iszlám hagyomány szerint a férfiak és a nők nem imádkozhatnak egy helyiségben.

Paul Hookem on X (formerly Twitter): „It just keeps getting better!! The DNC arena is outfitted with a Gender Neutral „Muslim” Prayer Room. 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/9aGvNN6Iva / X”

It just keeps getting better!! The DNC arena is outfitted with a Gender Neutral „Muslim” Prayer Room. 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/9aGvNN6Iva

Mindezt úgy, hogy közben a DNC megszüntette a női mosdókat a médiaközpontban. Az újságírók vagy a férfi mosdót, vagy egy gendersemleges mosdót használhatnak. Susan Ferrechio, a The Washington Times riportere számolt be először erről abszurd wokeságról. 

Közben, több mint egy tucat palesztinbarát tüntetőt tartóztattak le kedden a Demokratikus Nemzeti Konvenció második estéjén az izraeli konzulátus előtt kezdődött és a környező utcákra is kiterjedt tüntetés során.

Oliya Scootercaster 🛴 on X (formerly Twitter): „BREAKING: Heavy clashes, mass arrests as Protesters against DNC push against Chicago Police line outside Israeli Consulate pic.twitter.com/pixV0eKYTp / X”

BREAKING: Heavy clashes, mass arrests as Protesters against DNC push against Chicago Police line outside Israeli Consulate pic.twitter.com/pixV0eKYTp

A rendőrökkel való heves összecsapások percekkel a tüntetés kezdete után kezdődtek, miután néhány tüntető – sokan feketébe öltözve, arcukat eltakarva – nekirontott a rendőröknek, akik megakadályozta a csoport vonulását. A tüntetők végül elhaladtak a rendőrök mellett, de az éjszaka folyamán többször is bekerítették őket a rohamfelszerelésbe öltözött rendőrök, akik nem engedték, hogy a tüntetők szétoszoljanak. A rendőrök a tüntetést „törvénytelen gyülekezésnek” nevezték.

Néhány tüntető felgyújtott egy amerikai zászlót az utcán, miközben a demokrata nagygyűlés a pár kilométerre lévő United Centerben zajlott. Mások palesztin zászlókat és „hozzuk haza a háborút” felhívó plakátokat vittek magukkal, amelyeken egy álarcos fegyverest ábrázoltak, míg sokan mások fekete ruhát viseltek és eltakarták az arcukat.

“Gyilkos Kamala” – dühös demokraták fogadták Kamala Harrist Chicagóban

Egyre nagyobb a feszültség a városban, sokan az 1968-as zavargások megismétlődésétől tartanak.

Biden: Az Izrael-ellenes tüntetők mondanivalójában van igazság

Lanyha érdeklődés kísérte az Izrael-ellenes tüntetést a demokrata nagygyűlés közben Chicagoban.