Palesztinbarát tüntetők füstbombákkal zavarták meg Harris kampányrendezvényét

New York-i palesztinbarát tüntetők füstbombák dobálásával zavartak meg egy Kamala Harris demokrata elnökjelöltet támogató rendezvényt. Több tucat tüntető letartóztatására is sor került – jelentette a Ynet.

Az X-en terjedő felvételeken a FreedomNews nem hivatalos független hírportál által közzétett videón az látható, amint rendőrök a tömegből kirángatják és letartóztatják a palesztinbarátnak tüntetőket. Emellett a videón jelentős mennyiségű füst is látható, valószínűleg egy eldobott füstbomba miatt.

Legalább az egyik emberen látható egy keffiye, amely az egész arcát eltakarja, és egy zöld fejpánt, amelyet valószínűleg a Hamász terrorista brigádjainak zöld pántja ihletett.

R A W S A L E R T S on X (formerly Twitter): „🚨#BREAKING: Chaos Erupts as Pro-Palestine Protesters Storm Democratic After Party Event, Throw Smoke Bombs During Kamala Harris Campaign📌#Manhattan | #NewYork Currently, numerous pro-Palestine protesters have stormed a Democratic after-party event in Harlem, Manhattan,… pic.twitter.com/RvUgA9lgO7 / X”

🚨#BREAKING: Chaos Erupts as Pro-Palestine Protesters Storm Democratic After Party Event, Throw Smoke Bombs During Kamala Harris Campaign📌#Manhattan | #NewYork Currently, numerous pro-Palestine protesters have stormed a Democratic after-party event in Harlem, Manhattan,… pic.twitter.com/RvUgA9lgO7

Egy másik, az X-en terjedő és a Withing Our Lifetime palesztinbarát aktivista csoport által közzétett posztban szintén a palesztinokra jellemző keffiyét viselő tömeg látható, amint a szervezet által „cionistának” bélyegzett Eric Adams New York-i főpolgármester érkezik egy kampányhelyszínre.

Képviselő-jelölt marad az antiszemita demokrata párti politikus

Ilhan Omarnak sikerült több kihívóját maga mögé utasítania és megnyernie a demokraták képviselőházi jelölését Minnesota állam 5. kongresszusi körzetében.

A videón a tüntetők az úttesttel szemben állnak, miközben egy nagy fekete jármű, amelyet két nagy fehér jármű kísér, úgy tűnik, megpróbál elhaladni mellettük.

Within Our Lifetime on X (formerly Twitter): „🚨🇵🇸 Zionist Mayor Eric Adams pictured leaving the Kamala Harris campaign event where Within Our Lifetime Protestors chanted directly to him, „Eric Adams you can’t hide! You support genocide!” pic.twitter.com/kMQGf7oT5A / X”

🚨🇵🇸 Zionist Mayor Eric Adams pictured leaving the Kamala Harris campaign event where Within Our Lifetime Protestors chanted directly to him, „Eric Adams you can’t hide! You support genocide!” pic.twitter.com/kMQGf7oT5A

Emily Schrader ismert Izrael-párti újságíró és aktivista is megosztott egy videót a New York-i tüntetésről egy demokrata párti rendezvénynek otthont adó étterem előtt, és azt állította: „Nem titok, hogy nem vagyok Kamala rajongója. A nemzetbiztonsági előélete borzalmas (határválság), és az iráni iszlám rezsimhez kötődik a NIAC szövetséges lobbival”.

Hozzátette továbbá: „Itt Izrael-ellenes tüntetők megzavarnak egy Harris-kampányrendezvényt, és füstbombákat gyújtanak »Palesztina« miatt. Az irónia az, hogy ezeket az embereket nem érdeklik a palesztinok, Izrael és a zsidók és Amerika gyűlölete annál inkább – akár demokraták, akár republikánusok”.

Rettegj Izrael, ha Kamala Harris lesz az amerikai elnök! 1. rész

Nem sok jót ígér Izrael szempontjából egy Harris-elnökség. Megyeri Jonatán írása.