Balos muszlim politikai aktivistát jegyzett el Soros György fia

Hillary Clinton egykori tanácsadóját, a Szaúd-Arábiában született, muszlim szülők gyermekét, Huma Abedin kezét kérte meg Alex Soros.

A milliárdos tőzsdecápa Soros György 38 éves fia, Alex Soros, aki egyben apja vagyoni- és szellemi örököse a Nyílt Társadalom Alapítványok élén, így az ő kezében összpontosul a milliárdos adományozási politika világszerte.

“Megtörtént” – írta a párt Instagram csatornáján az eljegyzés bejelentése kapcsán. “Nem is lehetnénk ennél boldogabban, hálásabbak és szerelmesebbek.” A Vouge magazin beszámolója szerint az eljegyzésre a pár közös, New York-i lakásában került sor, majd az eseményt Olaszországban ünnepelték.

A 47 éves Huma Adebin, bár az USA-ban született, de a szaúd-arábiai Dzsiddában nevelkedett, majd a szülei lapjánál, a Muslim Minority Affairs-nél kezdett dolgozni, majd Hillary Clinton gyakornoka, később kampánymenedzsere lett Clinton külügyminisztersége idején. 2016-ban vált el első, szintén zsidó férjétől, Anthiny Weiner, egykori New York-i képviselőtől.

A pár tavaly, egy közös barátjuk születésnapi partiján ismerkedett össze, először az idei Met gálán jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt.

Sorosék több millió forintos fizetéseket adnak a palesztinbarát zavargóknak

Az Egyesült Államok legrangosabb egyetemein mostanra már mindennapossá váltak a demonstrációk.