Már fent van Netflixen a Lefkovicsék gyászolnak!

Pár napja elérhető már Netflixen is a Lefkovicsék gyászolnak című magyar film, melyet Breier Ádám rendezett és írt és amelyben Szabó Kimmel Tamás elképesztőt alakított Lefkovics Iván szerepében.

A film producere Ausztrics Andrea egy korábban közölt interjúnkban elmondta, hogy azért volt fontos az ortodox szerep, hogy nagyobb legyen az ellentét a főszereplők között.

Lefkovicsék gyászolnak (12) – előzetes

A film már elérhető a Cinego kínálatában! https://cinego.hu/filmek/lefkovicsek-gyaszolnak Breier Ádám első mozifilmjében Lefkovics Tamás, a nagyszívű, de konok bokszedző (Bezerédi Zoltán) viszonya annyira megromlott a fiával, Ivánnal (Szabó Kimmel Tamás), hogy évek óta nem beszélnek egymással. Iván Izraelbe menekült az apjával való konfliktus elől, ortodox zsidóként ott él és alapított családot, Budapestről csak az édesanyjával (Máhr Ágnes) tartja a kapcsolatot.

A filmet áprilisig 27 934-en nézték meg a mozikban, óriási sikere volt, így nem is csoda, hogy az amerikai streaming-szolgáltató is lecsapott az alkotásra. Nézze meg Ön is a filmet, szeretni fogja!

Hatalmas siker: Két díjat is bezsebelt a Lefkovicsék gyászolnak!

Breier Ádám és Bezerédi Zoltán is elismerést kapott a Magyar Mozgókép Fesztiválon.

A Lefkovicsék gyászolnak rendezője: Az érdekelt, hogy mi adja a zsidó identitást

A hazai zsidó társadalmat feszítő dillemákat is feszeget Breier Ádám új filmje, melyet február 22-én mutatnak be a hazai mozik. A rendezővel készítettünk exkluzív interjút.