Bosszúhadjárat indult a „cionista” Dobrev ellen

Izrael-ellenes aktivisták a közösségi médiában célba vették a kanadai filmsztárt, Nina Dobrevet, miután az Instagramon megosztott egy fotót, amelyen az látható, hogy kórházba került.

„Jól vagyok, de hosszú út áll előttem a felépülésig”

– írta a kandadai-bolgár színésznő az Instagramon.

A fotók közzététele után néhány órával Dobrev oldalát elárasztották az Izrael-ellenes kommentelők.

Annak ellenére, hogy a posztjának semmi köze nem volt Izraelhez vagy Palesztinához, az egyik felhasználó azt írta: „Talán ezt kapod azért, mert egy háborúpárti csoportot támogatsz”. Mások azt írták a 35 éves színésznőnek, hogy „megérdemelte”.

„Megérdemled, cionista”, „Talán a karma, amiért Izraelt támogatod” és „remélem, a másik [lábad] is összetörik”

– olvasható a kommentek között.

A közösségi média felhasználói a jelek szerint azért dühösek, amiért a színésznő október 7-én megosztott egy Instagram-sztorit az izraeli zászló képével és az „imádkozzatok Izraelért” felirattal.

Durvul a cenzúra: Izrael-párti Instagram-posztokat távolít el a Meta

Tegye fel a kezét, aki meglepődött…

A Dobrev ellen gyűlöletcunami a palesztinpárti „ALL EYES ON RAFAH” (Minden szem Rafah-ra szegeződik) kampánnyal párhuzamosan zajlik az Instagramon. Ahogy arról lapunk is beszámolt, a mesterséges intelligencia által generált, „ALL EYES ON RAFAH” képet eddig közel 50 millióan osztották meg, köztük több millió követővel rendelkező hírességek is.

A kép azt követően terjedt el, hogy egy rafahi izraeli légicsapást követően keletkezett tűzben állítólag 45 ember meghalt és közel 250 megsebesült.

Az IDF szerint egy elrejtett fegyverraktár lehetett a tűz tényleges oka, és hogy a légicsapáshoz, amely egy szomszédos területen vett célba Hamász-célpontokat, olyan kisméretű tölteteket használtak, amelyek önmagukban nem okoztak volna ekkora tüzet.

Macron úr izraeli kettős mércéje

A francia elnök cinikusan már megint Izraelt ítéli el, ahelyett, hogy a saját háza táján sepregetne. Vélemény.