Hitler-bajszos plakátok borzolják a kedélyeket a Blaha Lujza téren

Ismeretlen elkövetők Hitler-bajuszt festettek Pikó András és Erőss Gábor plakátjára.

Lapunk egyik munkatársa vette észre, hogy Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján, a Blaha Lujza téri villamosmegálló mellett található választási plakátokat ismeretlen elkövetők rongálták meg.

Az utóbbi időben nem ez az első eset, hogy a Blaha Lujza téren átutazók nyugalmát szélsőségesek zavarják meg. Ahogy arról lapunk is beszámolt, két évvel ezelőtt, a villamosmegállóban az egyik reklámtábla fölötti hangszóróból furcsa felvételeket lehetett hallani. A felvételek, többnyire akkor „csendültek fel”, amikor begördült egy villamos, és szálltak le róla az emberek.

Kétféle szöveg ismétlődött. Az egyik egy rövidebb felvétel volt, amelyen arról esett szó, mi lenne, ha Tomcat, az utóbbi időben újra aktív radikális aktivista lenne a miniszterelnök, amire az a válasz érkezett, hogy akkor tele lenne minden

„zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel”, a „más véleményűeket” pedig „karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok”.

A másik felvételen pedig valaki arról beszélt, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között többen is zsidók.

Hangszóróból bömbölt a zsidózás a Blaha Lujza téren

Zsidó hullákról és falhoz csapkodott csecsemőkről szóló felvételeket lehetett hallani Budapest egyik legforgalmasabb részén.