Lincshangulat: újabb felvételeket tettek közzé Yarden Bibas elrablásáról

Bibas fiai, Kfir és Ariel a legfiatalabb izraeliek közé tartoznak, akiket a Hamász még mindig túszként tart fogva Gázában.

Új felvételeket tett közzé szerda este az izraeli 12-es csatorna, amelyek azt a pillanatot mutatják, amikor Yarden Bibast, Shiri Bibas férjét, valamint Kfir és Ariel apját október 7-én elrabolták a Hamász terroristái.

A felvételen Bibas látható, arcát vér borítja, amint fogvatartói megpróbálnak átjutni a lázongó tömegen, amely körülvette a motorkerékpárjukat. Fogvatartói kiabáltak a járművet körülvevő emberekkel, és még egy pisztollyal is hadonásztak.

Jichák Herzog izraeli elnök szerda este osztotta meg a klipet, azt írta: „A világ nem hallgathat az ilyen bűncselekményekkel szemben.”

Marina Medvin 🇺🇸 on Twitter: „New video emerged of Palestinian civilians kidnapping Yarden Bibas, the father of the kidnapped baby and toddler, Kfir and Ariel. The boys were kidnapped with their mother, Sheri.Notice how they try to torture him — even pulling his beard.https://t.co/eOs2ZwltoX / Twitter”

New video emerged of Palestinian civilians kidnapping Yarden Bibas, the father of the kidnapped baby and toddler, Kfir and Ariel. The boys were kidnapped with their mother, Sheri.Notice how they try to torture him — even pulling his beard.https://t.co/eOs2ZwltoX

Bibas fiai, Kfir és Ariel a legfiatalabb izraeliek közé tartoznak, akiket még mindig túszként tart fogva a Hamász a Gázai övezetben. Kfir mindössze egyéves. Bátyja négy éves.

A Hamász azt állítja, hogy Shiri, Kfir és Ariel meghalt, bár ezt egy külső fél nem erősítette meg, és a múltban is hangzottak el hamis állítások a túszok állapotáról.

Nem világos, hogy Yarden életben van-e még. A Hamász közzétett egy videót róla, miután közölték vele, hogy felesége és fiai meghaltak. A Hamász több ilyen videót is készített, amelyeken a túszok a Hamász által nekik adott forgatókönyveket olvassák fel.

„Elegem van a Hamászból” – kitálalt egy gázai újságíró

Sami Obeid szerint a terroristák „elmehetnek a pokolba”, amiért nem törődnek a saját népükkel.

Borzasztó: új felvételek kerültek elő az egyik Gázába hurcolt izraeli nőről

A Hamász-terroristák brutálisan bántak a segítségért kiáltó 26 éves Noa Argamanival. Csak erős idegezűeknek!