A Hulu új sorozata egy lengyel zsidó család életét mutatja be a holokauszt alatt

Megérkezett az első előzetes a Hulu hamarosan induló „We Were The Lucky Ones” (Mi voltunk a szerencsések) című sorozatához, amely Georgia Hunter életrajzi elemeket tartalmazó regényén alapul.

A trailer a könyvhöz hasonlóan a lengyel-zsidó Kurc család háború előtti családi ünnepségével kezdődik. Mindannyian jól öltözöttek, ragyogó arcúak, tündöklőek, azonban a családra gyötrelmes küzdelem vár a túlélésért.

We Were the Lucky Ones | Official Trailer | Hulu

Based on Georgia Hunter’s New York Times bestselling novel, the television adaptation of „We Were the Lucky Ones” is a limited series inspired by the incredible true story of one Jewish family separated at the start of WWII. The series follows them across continents as they do everything in their power to survive, and to reunite.

A háromperces bemutató könnyeket csal az ember szemébe. Betekintést nyerhetünk egy zsidó család történetébe a holokauszt alatt. A film tele van a zsidó élet színeivel és textúráival, a legnehezebb megpróbáltatások ellenére is. A történet a szerelemről, a félelemről és a zsidó család erejéről szól, hihetetlenül tehetséges és hiteles zsidó színészekkel.

A Lefkovicsék gyászolnak rendezője: Az érdekelt, hogy mi adja a zsidó identitást

A hazai zsidó társadalmat feszítő dillemákat is feszeget Breier Ádám új filmje, melyet február 22-én mutatnak be a hazai mozik. A rendezővel készítettünk exkluzív interjút.