Együttműködési megállapodást írt alá a Mexikói Héber Egyetem és a METU

Február 16-án a Mexikói Héber Egyetem együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Metropolitan Egyetemmel, ami mérföldkő a két intézmény közötti tudományos kapcsolatok erősítésében.

Az eseményen részt vett Dr. Kovács Attila, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánja, akit a Mexikói Héber Egyetem rektora, Dr. Eitan Chikli és Dr. Daniel Fainstein, a Judaisztikai Tanszék dékánja fogadott és együtt írták alá a megállapodást, ezzel is megszilárdítva a kölcsönös elkötelezettséget a tudományos együttműködés iránt.

A megállapodás nemcsak a Latin-Amerika és Magyarország közötti kapcsolatokat erősíti, hanem új lehetőségeket is nyit mindkét intézmény diákjai és oktatói számára. Az együttműködés célja, hogy elősegítse a tudás, a tapasztalatok és a kulturális perspektívák cseréjét, ezáltal gazdagítva az oktatási palettát és hozzájárulva a globális szellemi fejlődéshez.

Mind a Mexikói Héber Egyetem, mind a Budapesti Metropolitan Egyetem üdvözli ezt a jelentős lépést a nemzetközivé válás és a tudományos együttműködés erősítése felé.

Pilótaképzés indul a Milton Friedman Egyetemen

A 2023 szeptemberében induló alapszakos pilótaképzésre február 15-éig lehet jelentkezni.