Moszad-leányvállalatnak nevezte a Szent Korona Rádió a TEV-et

Várt helyről bírálták a Tett és Védelem Alapítvány 2023 novemberében elindított budapesti plakátkampányát. A magát nemzeti radikálisnak nevező szélsőjobboldali Szent Korona Rádió egy olvasója szúrta ki a TEV óriásplakátjait, majd jelezte a tájidegen installációkat a szerkesztőség felé — számol be az alapítvány weboldala.

A magyar népdalok, magyar költők verseinek, novelláinak és írásainak segítségével a magyar kultúra népszerűsítésére felesküdött társaság a lehető leghitelesebben reagált, zsidózott.

A kurucinfós elvrokonok kötetlen szóhasználatához tökéletesen idomulva felmondták a náci frazeológiát. Arról írnak, hogy

„az USA-Izrael tengely általi demokráciaexportok kiürítik a Közel-Keletet: ide jönnek azok, akiket a zsidók elüldöznek, így legalább Európa is »megértő« lesz Izraellel, miközben a zsidóknak bővül az életterük.”

A rövid észrevételek között szerepel egy az alapítványunk számára hízelgő megjegyzés is:

„A TEV minimum gyanús: egyértelműen egy Moszad-leányvállalat.”

Köszönjük az elismerést, még ha minden alapot is nélkülöz a feltételezés.

Ezzel szemben továbbra is készek vagyunk arra, hogy a zsidó tradíciókat követve, határozott lépéseket tegyünk az egyre inkább elharapódzó antiszemita jelenségek visszaszorításáért. Hatékonyságban vitathatatlanul igyekszünk felnőni az anyavállalathoz — írja a TEV.

Így zajlott az Európai Tett és Védelem Liga strasbourgi konferenciája

„A szélsőséges eszmék nem állnak meg a zsidóknál” – figyelmeztetett a konferencián Szalai Kálmán, a TEV titkára.