Biden: Egy kis fény, bárhol is legyen megvilágíthatja az utat

Boldog hanukát kíván az amerikai, az izraeli és a világ zsidó közösségének Joe Biden amerikai elnök, aki a Fehér Házban gyújtotta meg az első első hanuka-gyertyát.

Joe Biden amerikai elnök fotót tett közzé a Fehér Házban meggyújtott menóráról.

President Biden on Twitter: „The story of Hanukkah teaches us that even a little bit of light, wherever it is found, can dispel the darkness and illuminate a path forward.From our family to yours, Jill and I wish you and your loved ones a Chanukah Sameach, a Happy Hanukkah! pic.twitter.com/QnUBCFS6Id / Twitter”

The story of Hanukkah teaches us that even a little bit of light, wherever it is found, can dispel the darkness and illuminate a path forward.From our family to yours, Jill and I wish you and your loved ones a Chanukah Sameach, a Happy Hanukkah! pic.twitter.com/QnUBCFS6Id

„A hanuka története arra tanít bennünket, hogy még egy kis fény is, bárhol is legyen, eloszlathatja a sötétséget és megvilágíthatja az utat előre. A mi családunktól az önöké, Jill és én Chanukah Sameachot, boldog hanukát kívánunk önöknek és szeretteiknek!”

– írta az elnök az X-en.

A hírt szerkesztőségünk a sábát beköszönte előtt írta és időzítette.

Orbán Viktor hanuka ünnepe alkalmából köszöntötte a magyarországi zsidóságot

Hanuka csodája hozza el a várva várt békét is mindannyiunknak! – írta a miniszterelnök.