Egy vagány hip-hop szám lett Izrael első számú háborús himnusza

Nesia Levy és Dor Soroker dala lett a háború legnépszerűbb slágere a zsidó államban.

A dal címe, a „Charbu Darbu” arab eredetű, és szó szerint azt jelenti: „kardok és csapások”. A héber szlengben ez arra utal, amikor a pokol tüzét zúdítjuk az ellenfelünkre – és a rapperek azt ígérik, hogy az IDF ezt fogja tenni a Hamásszal.

Balra, jobbra, balra, hogy van az, hogy az egész ország egyenruhában van Galileától Eilatig… Az egész hadsereget ellenetek hoztuk, és esküszünk, hogy nem lesz megbocsátás, Amálek fiai” – hallható a dalban, amely a Hamászt az izraeliták bibliai ellenségeihez hasonlítja.

A teljes dal itt hallgatható meg:

נס X סטילה – חרבו דרבו (Prod. By Stilla)

מילים ולחן: דור סורוקר, נסיה לוי, אנדרדוג (אוראל שמאילוב) ורוישה (רוי שני כרמל) הפקה מוזיקלית ועיבוד: דור סורוקר להאזנה לשיר בשרותי הסטרימינג https://orcd.co/charbudarbu _______________________________________ ניהול אישי: דור ממן 0536701241 להזמנת הופעות: טל אשורי 0548119636 R.E.L יחסי ציבור: נתנאל מויאל 0508925363 סוכנות ושיתופי פעולה מסחריים: סוכנות יולי 03-6963030 [email protected] ייעוץ אסטרטגי: אור נדיב ואבי פטמן _______________________________________ מילים: חבורת עכברים פאקרים יוצאים מהמחילה (לה) עושים אבו עלי יטמבלים וואלה מילה לא תהיה מחילה (לה) על מי ת’ה חושב שת’ה בא לפה צועק פלסטין בחינם??!

A dal azzal zárul, ahol a rapperek megígérik, hogy Izrael ellenségei likvidálva lesznek. Név szerint meg is nevezik a Hezbollah vezetőjét, Hasszán Naszrallahot, a Hamász vezetőjét, Iszmail Haníje-t és Mohammed Deifet, a Hamász „katonai szárnyának” vezetőjét és október 7-i mészárlások egyik valószínűsíthető kitervelőjét.

A „Charbu Darbu” körülbelül egy héttel ezelőtti megjelenése óta a YouTube-on, a Spotify-on és más streaming platformokon is az első számú dal lett Izraelben.

Tömegverekedés tört ki Gal Gadot Hamász-filmjének vetítése előtt

A terrorpárti csőcseléknek nem tetszett a Tolerancia Múzemban tartott vetítés.