Szerelmet vallott Tel Avivnak Bruno Mars

Hatvanezer ember előtt tartotta meg első izraeli koncertjét Bruno Mars kanadai popsztár, aki héberül is énekelt egy pár sort.

„Hallottunk történeteket erről a helyről, hallottuk, hogy izzadtok, hallottuk, hogy táncoltok… régóta várunk már arra, hogy nektek játszhassunk” – mondta a tömegnek Mars, aki egy percig sem lankadt és slágerről slágerre váltva ejtette bámulatba a Tel-Avivban összegyűlt sokszínű tömeget — írja a Times of Israel.

A „24K Magic” című slágerével indított, miközben a színpad fölött aranyszínű tűzijáték szállt fel, majd a „Finesse”-re, majd a „Treasure” dalait énekelte, amelyeket közönsége szinte végig vele énekelt.

A popsztár azt is megmutatta, hogy alaposan felkészült vendéglátó országából.

Mars nem elégedett meg egy „sálom” bemondásával, a show-t a helyi közönségnek szóló kiáltásokkal is megtoldotta, a legjelentősebb a „Calling All My Lovelies” című számnál volt, amikor nem csak mondta, hanem énekelte is, hogy „Áni Ohev Otách” (Szeretlek), miközben a rajongók tomboltak. Persze lehet, hogy Mars az ehhez hasonló gesztusokat szinte minden országban előveszi, ahová ellátogat, de a közönség nem tudott betelni vele.

Valódi rosszfiúkon ütött rajta a Fauda egyik sztárja!

Tzachi Halevi izraeli színész nem csak a filmvásznon üldözi a gazfickókat.