Már fent van a Netflixen Adam Sandler eddigi legzsidósabb filmje

Péntektől már elérhető a Netflixen Adam Sandler, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” című új vígjátéka, amelyet Sammi Cohen rendezett.

Az azonos című könyvből adaptált film nem riad vissza a zsidó rituálék ábrázolásától, és felvállalja a zsidó kultúra megható és furcsa elemeit, ugyanakkor a szélesebb közönség számára is elérhető marad – írja a film kapcsán a The Times of Israel.

Sandler, aki a film főszereplője és producere is, a családfő Danny Friedmant alakítja, aki két tinilány, Stacy és Ronnie apukája.

A film előzetese itt tekinthető meg:

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah | Official Trailer | Netflix

Stacy and Lydia are BFFs who’ve always dreamed about having epic bat mitzvahs. But things start to go comically awry when a popular boy and middle school drama threatens their friendship and their rite of passage. You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah on Netflix, August 25.

A régóta színészként és humoristaként tevékenykedő Sandlernek sikerült egyszerre filmet forgatnia és családjával töltenie az időt, hiszen lányai, Sunny és Sadie játsszák a film központi szereplőit. És míg filmbeli feleségét Idina Menzel alakítja, Sandler valódi felesége, Jackie is feltűnik a vásznon, mint Stacy legjobb barátnőjének az édesanyja.

A film középpontjában Stacy közelgő bát micvája áll. Ám az odáig vezető út nem egyszerű, hiszen a tizenévesnek le kell küzdenie a szülők ellenvetéseit a partira vonatkozó kéréseivel szemben (Dua Lipa fellépése egy jachton), a „micva-projektje” iránti ellenérzéseket és a legjobb barátnője árulását.

Quentin Tarantino elárult egy titkot a „medve zsidóról”

A rendezőt a 2009-es Becstelen brigantyk című filmjéről kérdezték.