Uri Geller már megint az ufók eljövetelével ijesztget

A magyar-izraeli illuzionista megjósolta, mikor jönnek el az ufók a Földre – írja az Index.

Egy-két évtizeden belül megmutatják magukat a földönkívüliek a világnak, jósolja Uri Geller. Az izraeli médium és UFO-szakértő szerint az idegenek egy olyan helyre szállnak majd le, ahol az egész világ láthatja őket, de nem inváziót terveznek.

„Úgy gondolom, hogy a földönkívüliek az elkövetkező 10-20 évben leszállnak a földre. Nem egy invázióról lesz szó.

Bárhonnan is jöjjenek – azt hiszem, két vagy három faj van odakint –, ha el akarnának pusztítani minket, már megtehették volna.  Steven Spielberg-típusú leszállás lesz. Remélem, a Fehér Ház kertjében vagy az Eiffel-toronynál szállnak le. Ez lesz a történelem legnagyobb felfedezése – vallásilag, régészetileg, minden tekintetben”

– nyilatkozta a Mirrornak Uri Geller.

„Az idegenek egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy közöljék az embereknek, hogy nem kell félniük tőlük. Lehet, hogy néhány dolog, amit mondok olyan, mintha egy sci-fi filmből szedtem volna, de kétségtelen, hogy figyelnek minket. Attól tartanak, hogy megnyomjuk a piros gombokat és atombombák repkednek majd.

Nem akarják, hogy bolygónk elpusztuljon”

– magyarázta Geller, akinek állítólag egy náci tudós, Wernher von Braun mesélt először a földönkívüliek létezéséről. Állítólag egy olyan NASA épületbe vitték, ahol egy hatalmas hűtőszobában tárolták a földönkívüliek holttestét.

Mit mond a zsidó hagyomány a földönkívüliekről?

Már a XIV. században volt olyan rabbi, aki azt a kérdést vizsgálta, hogy létezhet-e élet más bolygókon.