Újabb smink-cég reklámozott rúzst szakállas férfival

A közelmúltban a transz TikToker Dylan Mulvaney elleni hatalmas visszatetszés ellenére, akinek a Bud Light-tal való együttműködése miatt a cég bedőlt, a Maybelline úgy döntött, hogy sminktermékeiket szakállas férfiakkal reklámozza, akik szájfényt kenegetnek magukra a TikTokon.

A kopasz férfi, aki strasszköves hajcsatot visel sűrű szakállában, felviszi a szájfényt, beszél a tartósságáról, és arra biztatja az embereket, hogy menjenek és vásároljanak Maybelline-t az Amazonon.

A Maybelline-t a Glossy 2019-ben és 2021-ben is a Gen Z top szépségápolási márkái közé sorolta. Akkor azt mondták, hogy a Maybelline a TikTok-on aratott sikert.

A közelmúltban volt egy olyan divat hullám, amikor női termékeket reklámoztak nőnek öltözött férfiak, akik közül néhányan megpróbálnak passzolni, mint Dylan Mulvaney, mások pedig összetéveszthetetlenül férfiak teljes sminkben, mint Ryan Vita, egy TikToker, aki „szépségguruként” tünteti fel magát. TikTok-oldala tele van sminkelős bemutatókkal és videókkal, amelyekben a Maybelline partnereként vásárol szépségápolási kellékeket.

Libs of TikTok on Twitter: „This is a new ad from makeup brand @Maybelline. Drop your thoughts in the comments 👇🏻pic.twitter.com/M8cfDn13pV / Twitter”

This is a new ad from makeup brand @Maybelline. Drop your thoughts in the comments 👇🏻pic.twitter.com/M8cfDn13pV

The Post Millennial