Mark Zuckerberg és Elon Musk azt állítják bunyózni fognak egymással

Úgy tűnik, az üzleti rivalizálás nem elég a technológiai ipar két legbefolyásosabb milliárdosának. Most Elon Musk és Mark Zuckerberg azt állítják, hogy ketrecharcban akarják rendezni a számláikat – írja a CNN.

A Twitter-tulajdonos és a Tesla (TSLA) vezérigazgatója, Musk nemrég azt tweetelte, hogy „készen állna egy ketrecharcra” Zuckerberggel, a Meta vezérigazgatójával. Szerdán egy Instagram-sztoriban Zuckerberg visszavágott, és egy képernyőfotót tett közzé Musk tweetjéről: „Küldj nekem helyszínt”.

Musk ezután Alex Heath, a Verge technológiai híroldal szerkesztőjének a verekedésről szóló tweetjére a „Vegas Octagon” felirattal válaszolt – utalva az Ultimate Fighting Championshipnek otthont adó Las Vegas-i arénára.

„Van ez a nagyszerű mozdulatom, amit úgy hívok, hogy ‘The Walrus’, amikor csak ráfekszem az ellenfelemre & nem csinálok semmit” – tette hozzá egy másik tweetben.

A CNN megkereste Metát kommentárért. A cég szóvivője a Verge-nek nyilatkozott: „Az [Instagram] történet önmagáért beszél”.

Továbbra sem világos, hogy Zuckerberg és Musk komolyan gondolják-e, vagy csak szórakoznak.

Megduplázta vagyonát a világ 10 leggazdagabb embere a pandémia alatt

2020 márciusa és 2021 októbere között a világ népességének 99 százalékának csökkent a jövedelme.