Az ifjabb Robert Kennedy azt állítja a CIA ölte meg Kennedy elnököt

Robert F. Kennedy Jr. demokrata elnökjelölt a héten Joe Rogannek elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy a CIA meggyilkolja őt.

RFK Jr. azt mondta Rogannek, hogy szerinte „óvatosnak kell lennie”, mert úgy véli, hogy az amerikai kormány megölheti őt, ahogy állítása szerint megölték nagybátyját, John F. Kennedy elnököt.

„Azt mondta: ‘Fogom a CIA-t, ezer darabra akarom törni, és szétszórni a szélben'” – mondta RFK Jr. JFK-ről. „És elnöksége következő ezer napjában háborúban állt a katonai és hírszerző apparátussal.”

Rogan megkérdezte ifjabb RFK-t: „De mit gondolsz, mi történik, amikor hivatalba kerülsz? A nagybátyádról beszélsz, akit meggyilkoltak, és úgy gondolod, hogy a titkosszolgálatoknak is közük volt hozzá. Mi történik veled?”

„Nos, óvatosnak kell lennem” – válaszolta ifjabb RFK. „Tudja, tisztában vagyok ezzel, és tudja, tisztában vagyok ezzel a veszéllyel, de egyáltalán nem élek félelemben. De nem vagyok hülye, és megteszem az óvintézkedéseket.”

Ifjabb RFK az év elején azt állította, hogy „a bizonyítékok elsöprőek arra vonatkozóan, hogy a CIA részt vett nagybátyja meggyilkolásában és eltussolásában”.

The Daily Wire

Jön egy újabb Kennedy? — Egyre növekszik Robert Kennedy fiának a támogatása

20%-ot közelíti Robert Kennedy Jr. támogatottsága Bidennel szemben. A Tablet magazin portrét készített Biden egyetlen demokrata kihívójáról.