„Isten óvja a királynőt” – a fél világ Joe Biden újabb bakiján röhög

Az amerikai elnök még mindig tud meglepetéseket okozni.

Joe Biden elnök a Connecticutban megrendezett National Safer Communities konferencián beszélt, ahol kiállt a szigorúbb fegyvertartási törvények mellett. Mindenki meglepetésére azonban teljesen oda nem illő módon, azzal zárta a beszédét, hogy „Isten óvja a királynőt”. Mint ismert, Erzsébet királynő 10 hónappal ezelőtt hunyt el.

Az esetről készült videó megtekinthető itt:

Piers Morgan on Twitter: „President Biden ends a speech with the words ‘God save the Queen’ – 10 months after she died. pic.twitter.com/hP0t20XRcc / Twitter”

President Biden ends a speech with the words ‘God save the Queen’ – 10 months after she died. pic.twitter.com/hP0t20XRcc

Az elnök szokatlan végszójáról készült videók gyorsan terjedni kezdtek az interneten, ugyanis senki nem érti, hogy mire gondolt Biden.

A Fehér Ház sajtófőnök-helyettese, Olivia Dalton később úgy reagált az újságíróknak, hogy az elnök csupán válaszolt „valakinek a tömegből”.

A legtöbb amerikai a terápiás hitvallásban hisz — Matthew Schmitz a Neokohnnak

A szerző a Neokohnnak beszélt a „terápiás hitvallásról”, amely áthatja az amerikaiak hozzáállását a kultúrharchoz, Biden támogatásáról az LMBTQ ügyek iránt, és Trump esélyeiről.