Négyes ikreket szült egy börtönben ülő palesztin terrorista felesége

A nő szerint van magyarázat a „különleges fogantatásra”.

Ahmad Shamali terrorista felesége májusban négyes ikreknek adott életet, miután Shamali spermáját kicsempészték a börtönből, ahol 18 éves börtönbüntetését tölti – írta meg az Israel Hayom.

Az izraeli börtönökben sok palesztin fogoly csempészi ki spermáját a börtönből, hogy a rácsok mögött töltött idő ellenére is gyermeket nemzzenek. Shamali felesége, Raszmija szerint háromszor próbálkoztak előtte sikertelenül.

„Az előző két alkalommal egészségügyi problémák miatt nem sikerült, de most sikerült, és kárpótolt a korábbi próbálkozásokért”

– mondta. „Ez nem csak arról szól, hogy gyerekeket szüljünk. Hanem arról is, hogy kihívást jelentsünk az őröknek a börtönben”.

Raszmiját Gázából egy kelet-jeruzsálemi kórházba szállították a szüléshez, és a jelentések szerint kedden már vissza is tért Gázába, miután a koraszülött gyermekeivel kiengedték a kórházból.

Palesztin szervezetek állítása szerint 2022-ben hét gyermek született három palesztin fogoly csempészett spermájából.

A JNS úgy tudja, hogy Itamar Ben-Gvir nemzetbiztonsági miniszter válaszokat követel az izraeli börtönszolgálattól az ügyben, remélve, hogy megállíthatják a jelenséget.

15 év alatt négy gyereket nemzett egy palesztin rab a börtönből

Egy chipses zacskóban csempészte ki a spermáját a börtönből.