Izgalmas kémfilmmel tér vissza mindenki kedvenc izraeli színésznője

Gal Gadot hamarosan egy új kémthrillerrel jelentkezik, a Heart of Stone-nal, amelynek ő volt a producere és főszereplője is egyben. A film premierje augusztus 11-én lesz a Netflixen.

„Rájöttem, hogy van közönsége egy női akciófőszereplőnek”

– árulta el Gadot az Empire magazinnak adott interjújában.

„Úgy nőttem fel, hogy [James] Bondot, a Mission [Impossible-t] és [Jason] Bourne-t néztem. Egy igazán erős, nőközpontú akciófilmet akartam készíteni, ami mindenkinek szól, nem egy férfitörténetet, amit már sokszor megcsináltak”.”

A filmben, Gadot Rachel Stone-t, egy CIA-ügynököt alakít.

A filmben Gadot mellett Jamie Dornan és a bollywoodi színésznő, Alia Bhatt is szerepel, a produkciót Gadot és férje produkciós cége, a Pilot Wave jegyzi. A film rendezője Tom Harper.

Heart of Stone | First Look | Netflix

Gal Gadot, Jamie Dornan, and Alia Bhatt invite you along for the ride on their new film Heart of Stone, the action spy thriller coming to Netflix in 2023. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with 221 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages.