Robbie Williams Izraelben: Ilyet nem éreztem Londonban és Los-Angelesben

Robbie Williams elérzékenyült tel-avivi koncertjén.

A brit popsztár, Robbie Williams csütörtök este aranyszínű ruhába öltözve lépett színpadra a tel-avivi Yarkon Parkban régóta várt koncertjén – számolt be a The Times of Israel tudósítója.

„A mai este terápia lesz számomra” – mondta a 49 éves Williams, aki a másfél órás előadás alatt többször is utalt az előrehaladó éveire, siránkozva a középkorúságáról és visszatekintve a múltjára, amikor a Take That nevű, rendkívül népszerű fiúbandában tinisztárként szerepelt.

„Kívülállóként, aki idejön, valami hihetetlenül kib*szottul különleges dolog van itt” – mondta Williams. „Elmentem sétálni a minap este. Észrevettem, hogy itt olyan béke van, olyan nyugalom, amit nem érzek Londonban, amit nem érzek Los Angelesben…”

„Figyelembe véve, hogy nálatok annyi minden történik, itt nyugalom és őszinteség van… Csak ezen a sétán éreztem, hogy kik vagytok, tudom, hogy kik vagytok, tudom, hogy milyenek vagytok, és borzasztó sokat jelentetek számomra. Mindig nagyon különleges kijönni ide.”

Michael Dickson on Twitter: „Heartfelt words from @robbiewilliams to his Israeli audience at his concert in Tel Aviv. pic.twitter.com/0pi4gMSyM1 / Twitter”

Heartfelt words from @robbiewilliams to his Israeli audience at his concert in Tel Aviv. pic.twitter.com/0pi4gMSyM1

Williams megemlítette zsidó feleségét és gyerekeit is, a közönség lelkes tapsa közepette. Ayda Field amerikai-török színésznőt 2010-ben vette feleségül, a párnak négy közös gyermeke van.

„A feleségem zsidó, így a gyerekeim is zsidók. Szeretem megtartani a hagyományokat a családban, csak a ti tiszteletetekből és a történelmetekből”

– mondta, és felfedte a csuklóján lévő tetoválást, amelyen a „simcha” (héberül boldogság) szó szerepel.

„Nagyon hálás vagyok azért, hogy az évek során mindvégig ott voltatok… és nagyon hálás vagyok nektek, mint népnek, Isten áldjon meg benneteket” – mondta Williams.

Williams a héten többször is kifejezte izgatottságát amiatt, hogy Izraelben van, és szerda este spontán fellépett egy tel-avivi buszossal a város tengerparti sétányán, és elénekelte 1997-es debütáló szólóalbumáról az „Angels” című slágert.