Dalra fakadt a tel avivi utcán Robbie Williams – videó

Robbie Williams brit popsztár meglepte a helyieket és a turistákat azzal, hogy két nappal a várva várt koncertje előtt egy utcai zenésszel énekelt egy tel-avivi sétányon. A két énekes 1997-ben megjelent első szólóalbumáról az „Angels” című slágert énekelte.

Williams nyolc éve adott koncertet Izraelben utoljára. Kedden sajtótájékoztatót tartott a Tel-Aviv-i Hayarkon Parkban tartott csütörtöki fellépése előtt.

StandWithUsUK on Twitter: „WATCH: Singer Robbie Williams spontaneously joins a street performer in Tel Aviv, two days before taking the stage as part of his tour 🇮🇱Magical moments in #Israel 🎶📽: Hila Mefano@robbiewilliams pic.twitter.com/gU70aPVy3W / Twitter”

WATCH: Singer Robbie Williams spontaneously joins a street performer in Tel Aviv, two days before taking the stage as part of his tour 🇮🇱Magical moments in #Israel 🎶📽: Hila Mefano@robbiewilliams pic.twitter.com/gU70aPVy3W

„Amikor legutóbb itt jártam, izgatottan fedeztem fel Izraelt és az embereket” – mondta a sajtótájékoztatón az újságíróknak.

„Nagyon sok itt a mosoly, a vendégszeretet és a kedvesség”

– tette hozzá.

„Nem volt kétséges, hogy Izraelbe jöjjek”

– bizonygatta Williams, aki előre megkérte, hogy ne kapjon politikával kapcsolatos kérdéseket.

„Itt vagyok, ez a válaszom. Testben, lélekben és szellemben itt vagyok önök előtt, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek”.

Februárban Williams kijelentette, hogy Izrael különleges helyet foglal el a szívében, és

bevallotta, hogy az Izrael szó hallatán rögtön „a szeretett őseim földje” jutott eszébe. Williams felesége és gyermekeinek anyja, Ayda Field zsidó. Hozzátette, hogy még akkor is a judaizmus mellett döntene, ha vallást kellene választania.

Hétfőn kiderült, hogy Williams meghívta Noga Erez helyi énekesnőt, hogy lépjen fel vele a színpadon.