Kiderült: Ezért rúghatta ki Tucker Carlsont a Fox News

Chadwick Moore a Spectator magazin szerkesztője, aki egy éve dolgozik Tucker életrajzán egy videóban megosztotta, hogy tudomása van a kirúgás mögötti okról. 

„Én vagyok a szerzője a Tucker Carlsonról szóló új életrajznak, melynek címe Tucker – kezdi a rövid videót Moore. Az elmúlt egy évet a kutatással és a könyv megírásával töltöttem. Ez idő alatt nagyon jól megismertem Tuckert, a családját, a barátait és a stábját. Sőt, megismertem Tucker személyét, nem pedig azt a karikatúrát, amelyet az ellenségei rajzoltak róla. Szorosan együtt dolgoztam Tuckerrel, amikor a Fox levette a műsorról. És mint azt néhányan tudják, én is rendszeresen szerepeltem a műsorában, és történetesen én voltam a vendége a műsor utolsó epizódjának, ami április 21-én volt.

Láttam egy monológot is, amelyet Tucker április 24-én, hétfőn akart elmondani, mielőtt a műsorát hirtelen leállították volna, ez a monológ többek között a január 6. körüli nyomozásokkal és különösen a Ray Epps-szel foglalkozott.

Az egyetlen személy, akit aznap a fővárosban erőszakra uszító videón rögzítettek, és állítólag egy FBI informátor, akit még mindig nem tartóztattak le és nem emeltek vádat ellene. Ironikus módon a monológ jó része foglalkozott azokkal az emberekkel és erőkkel is, akik megpróbálják őt elhallgattatni, mint AOC és mások a kormányban.

Mostanra kiderült, hogy a kirúgása volt az egyik feltétel, amit a Dominion követelt a Fox-szal kötött egyezség részeként. Bár a Dominion tagadta ezt, a forrásaimnak bizalmas ismereteik vannak a helyzetről, és még a hír kiszivárogtatását megelőzően is rövid időn belül kiderült, hogy valójában ez az igazság.

Ha ez igaz, az azt jelentené, hogy a Dominionban ellenőrző érdekeltséggel rendelkező emberek egy kis csoportjának sikerült elhallgattatnia az ország vitathatatlanul legfontosabb és legbefolyásosabb konzervatív hangját, valószínűleg a következő elnökválasztásig. Mivel ismerem a Tuckert, biztos vagyok benne, hogy nem fogják elhallgattatni.”

A videót maga Tucker Carlson is megosztotta Twitteren.

A Fox News egyelőre nem reagált a hétfő délután feltöltött videóra.

Meg kell állítani a baloldali őrületet — Dave Rubin a Neokohnnak

Az amerikai műsorvezető a Neokohnnak adott interjúban beszélt az amerikai média lejtmenetéről, Elon Muskról, Ron DeSantis esélyeiről, és Izraelhez való kötődéséről.