Egy összecsapás során három terroristát likvidált az IDF

Az IDF hétfőre virradó éjszaka a ciszjordániai Nábluszban található Balata menekülttáborban tevékenykedett, amelynek során palesztin terroristák szembeszálltak az erőkkel, akik viszonozták a tüzet, és a támadók közül hármat megöltek – közölte a palesztin egészségügyi minisztérium.

Palesztin jelentések szerint a három személyt a 30 éves Fathi Rizk, a 24 éves Abdullah Abu Hamdan és a 34 éves Mohammed Zeitoun néven azonosították.

A palesztinok hozzátették, hogy az összecsapásokban részt vevő három másik személy megsérült, egyikük állapota válságos, a másik kettő pedig súlyosan.

A 4 órán át tartó művelet során az erők letartóztattak palesztin terrorgyanús személyeket, illegális fegyvereket foglaltak le, és felszámoltak egy, a városban található robbanóanyag-gyártó üzemet.

Az Al-Aksza Mártírjainak Brigádjai arról számolt be, hogy tagjaik tüzet váltottak az IDF erőivel, palesztin jelentések szerint a megölt terroristák közül legalább egy a terrorszervezethez tartozott.

A palesztin jelentések azt is közölték, hogy a katonai erők több mint 25 házban tartottak razziát a menekülttáborban, és öt személyt letartóztattak.

(Ynetnews)