Letartóztatták a nem-bináris, bőrönd-tolvaj ex-Biden kormánytisztviselőt

Samuel Brintont, a Biden-kormányzat volt tisztviselőjét, akit tavaly kirúgtak, miután egy új jelentés szerint súlyos lopással vádolták meg, mert megpróbált poggyászt lopni egy repülőtérről, a héten letartóztatták, mint „szökevényt”.

Brintont, aki non-binárisnak vallja magát, és akit a Biden-kormányban nukleáris hulladékokkal foglalkozó tisztviselővé neveztek ki, és akit széles körben az LMBT-közösség történelmi jelentőségű eredményének tartottak, szerdán tartóztatták le Marylandben.

Brintonnak egyik szomszédja a Daily Wire-nek elmondta, hogy „négy jelöletlen rendőr jelent meg tegnap este, nem engedték el a házastársát, Kevint. Körülbelül egy óra múlva Sam Brintont bilincsben kísérték ki”.

Brintont tavaly azzal vádolták meg, hogy 2022 júliusában ellopta egy nő poggyászát a nevadai Las Vegas-i Harry Reid nemzetközi repülőtéren.

A kegyvesztett volt Biden-kormánytisztviselőt nagy értékű lopással vádolták meg, amiért 1200 és 5000 dollár közötti értékben lopott el vagyontárgyakat.

A múlt hónapban Brinton nem ismerte el az ebből az incidensből származó vádakat, és kötelezték, hogy fizesse vissza a nőnek, valamint töltsön le egy 180 napos felfüggesztett börtönbüntetést.

Most Brinton csütörtök délután fog megjelenni Victor Del Pino bíró előtti meghallgatáson – írja a Daily Wire.

Brinton arról várt ismertté a sajtóban, hogy férfi létére női ruhákat viselt.

(National Review)

Nancy Pelosi: a férfiak női ruhában „erről szól Amerika”

A Képviselőház többségi vezetője egy olyan valóságshowban vendégeskedett, amely drag queen-ekről (férfi előadók, akik nőnek öltöznek) szól.