Lemondta izraeli koncertjét a világhírű queer ikon

Sam Smith „technikai problémákra” hivatkozva mondta le a koncertjét.

A 30 éves Grammy-díjas énekes, akinek 2023-as, Gloria című albuma a brit slágerlisták élén végzett, május 31-én lépett volna fel a Tel Aviv-i Hayarkon Parkban megrendezett The Summer in the City fesztiválon.

A rendezvény szervezői most közölték, hogy a fesztivál két estéje közül az elsőt, amelyen Smith és a Papa Roach lépett fel,

„előre nem látható technikai és logisztikai problémák miatt” törölték.

Közleményükben azt írták: „A június 1-jei fesztiválkoncertek a tervek szerint folytatódnak. Azok, akik jegyet vásároltak, forduljanak a céghez, amelytől a jegyeket vették, és teljes visszatérítést kapnak. Azoknak, akik a fesztivál mindkét napjára jegyet vásároltak, és a második napra is meg akarják tartani a jegyet, a jegy árának 25%-át visszatérítik, vagy lemondják azt, és teljes visszatérítést kapnak”.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, az elmúlt hónapokban Izrael-ellenes kampány indult online, hogy a sztárt a koncert lemondására szólítsák fel.

Úgy tűnik, hogy a kampány most célt ért, és a „technikai problémára” való hivatkozás csak üres kifogás a világsztár részéről.

Amikor már Izrael sem elég befogadó a nyugati haladároknak

Páros lábbal állt bele Izraelbe a világ egyik legnagyobb meleg magazinja. Nem kellett volna. Vélemény.