Lenyűgözte tehetségével a kanadai zsűrit az izraeli tinilány

A Torontóban élő, de eredetileg izraeli származású Maya hároméves korában kezdett énekelni.

Maya Gamzu, egy 14 éves izraeli lány múlt héten bejutott a Canada’s Got Talent elődöntőjébe, miután előadásával elnyerte a hőn áhított Golden Buzzer-t (a műsor során mind a négy zsűritag egyszer nyomhatja meg az „arany gombot”. Ha egy produkciónál bárki megnyomja, akkor azt rögtön az elődöntőbe küldheti az adott zsűritag, függetlenül attól, hogy a többi három kollégája mit ítél).

Maya és családja 2018-ban költözött Kanadába, ahol az angol nyelvű dalok éneklése segített neki a nyelvtanulásban és az új országhoz való alkalmazkodásban.

„A szüleim jobb jövőt akartak nekem és a bátyámnak. Kicsit idegőrlő volt arra ébredni [Izraelben], hogy el kell bújnod a bombák elől. Nem akartunk félelemben élni”

– mondta Gamzu még az előadása előtt.

Felidézte, hogy édesapja szerettette meg vele a zenét, mivel mindig gitározott, miközben ő énekelt.

Maya Christina Aguilera „Something’s Got A Hold On Me” című dalát adta elő a műsorban, és nagyszerű énekhangjával a zsűritagokat is megdöbbentette:

Canada’s Got Talent on Twitter: „Maya Gamzu’s rendition of @Xtina’s „Something’s Got A Hold On Me” wowed the #CGT judges and convinced Kardinal that her vocal range could put her at the TOP! Congrats on receiving @kardinalo’s #GoldenBuzzer, Maya! 🎉✨@lilly @howiemandel @trishstratuscom @lindsayell pic.twitter.com/i2ptuKQi1W / Twitter”

Maya Gamzu’s rendition of @Xtina’s „Something’s Got A Hold On Me” wowed the #CGT judges and convinced Kardinal that her vocal range could put her at the TOP! Congrats on receiving @kardinalo’s #GoldenBuzzer, Maya! 🎉✨@lilly @howiemandel @trishstratuscom @lindsayell pic.twitter.com/i2ptuKQi1W

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Egy arab és zsidó énekes együtt énekelték a „Halleluja”-t az egyik izraeli televíziós versenyen

A dalt eredetileg Leonard Cohen zsidó énekes-dalszerző komponálta és 1984-ben jelent meg.