Kijött a hamarosan debütáló Indiana Jones film új előzetese

A Lucasfilm bemutatta a legújabb Indiana Jones film friss trailerét a Star Wars Celebration Europe rendezvényen, a londoni ExCel Centre-ben.

A Lucasfilm reméli, hogy a legutóbbi csalódást keltő Indiana Jones film után visszatérést jelent a franchise számára. Harrison Fordnak ez lesz az utolsó fellépése a kalandor régész szerepében.

Az előzetes megtekinthető itt:

Indiana Jones and the Dial of Destiny | Official Trailer

Indiana Jones and the Dial of Destiny in theaters June 30. Harrison Ford returns as the legendary hero archaeologist in the highly anticipated fifth installment of the iconic „Indiana Jones” franchise, which is directed by James Mangold („Ford v Ferrari,” „Logan”).

Az Indiana Jones és a sors tárcsája nevet viselő film Hollywood legnagyobb neveit vonultatja fel: a legendás filmsztár Harrison Ford és a franchise-ba újonnan bekerült Waller-Bridge mellett visszatér John Rhys-Davies, valamint számos új arc is érkezik, köztük Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Toby Jones, Ethann Isidore és Boyd Holbrook. A James Mangold által rendezett film zenéjét az ikonikus zeneszerző, John Williams biztosította. Steven Spielberg és George Lucas executive producerként, Frank Marshall, Kathleen Kennedy és Simon Emanuel pedig producerként hagyják majd nyomukat a játékfilmben.

A zsidó Indiana Jones holt nyelveken beszélt és expedíciókat vezetett Ázsiába

Százhatvan éve született Stein Aurél, aki életét Ázsia addig ismeretlen tájainak felfedezésére szentelte.