Fekete haszid rapper ugrott be az időjárásjelentésbe

Nissim Black Greenville-ben lépett fel és ha már ott volt, beugrott a FOX Carolina News műsorába, hogy a meglepődött nézőknek beszámoljon az éppen aktuális időjárásról — értesült a zsido.com:

„Nem tudom, miért döntött úgy az időjárás, hogy ezen a helyen négy fokkal melegebb lesz (mutatott a képernyőre), mint ezen a területen, de hát ez történt”

– mondta a rapper, aki egy neves magánegyetemen tartott koncertjére érkezett a városba.

Nissim Black gives weather forecast

Nissim Black gives weather forecast For more Local News from WHNS: https://www.foxcarolina.com/ For more YouTube Content: https://www.youtube.com/channel/UCEm0gdukLIfI9P-LzLy2DIQ

Kérdésére, hogy min múlik, hogy adott területeken „amelyek látszólag csak két percre vannak egymástól” miért van melegebb, vagy hűvösebb, az időjárás-előrejelző azt válaszolta, hogy a ködösebb területeken hűvösebb, a naposabbakon pedig melegebb van. Milyen meglepő…!

A rapper egyébként elég jól érzi magát a városban, bár az eső esett és hideg is van, nem úgy, mint lakóhelyén Jeruzsálemben, ahol 26 fokot mutat éppen a hőmérő.

Nissim Black hászid rapper világsztár: Isten mindig rajtam tartotta a kezét, soha nem engedett túl messzire menni

Drogdíler az iszlámon és a kereszténységen keresztül érkezett az ortodox zsidóságig, ma a legismertebb fekete-zsidó rapper aki tehetségét Isten és a zsidóság szolgálatába állította. Vasárnap este a Zsinagógák Hete keretén belül lép fel. A ma Izraelben élő hászid rapperrel Megyeri A. Jonatán beszélgetett.