Ortodox-zsidó woke-ellenes aktivista konfrontált a progresszívok üdvöskéjével

A Libs of Tik-Tok Twitter oldal mögött álló aktivistára Alexandria Ocasio-Cortez azonnal kifakadt, amikor rájött, hogy kivel áll szemben. 

Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) kongresszusi képviselőnő és Chaya Raichik, a „Libs of TikTok” Twitter-fiók vezetője csütörtökön szócsatát vívott a Capitolium épületében, miután utóbbi etikai panaszt nyújtott be az előbbi ellen.

Raichik azt állítja, hogy Ocasio-Cortez hazudott róla egy februári bizottsági meghallgatáson, amikor azt mondta, hogy a politikai influencer érdekérvényesítő tevékenysége „egy valós zaklatásban és a bostoni gyermekkórház elleni bombafenyegetésben csúcsosodott ki”.

Raichik a Heritage Foundation, egy neves konzervatív agytröszt segítségével etikai panaszt nyújtott be, amelyben azt állította, hogy a képviselő megszegte a képviselőházi szabályokat, és igyekezett személyesen átadni a panaszt Ocasio-Corteznek az irodájában.

Bár Ocasio-Cortez nem volt ott, amikor Raichik megérkezett, később összefutott a progresszív harcossal a Capitolium épületében.

Miután pózolt egy közös képhez a képviselővel, Raichik elmagyarázta, hogy „épp most adott át egy etikai panaszt az irodájában, mert hazudott rólam egy bizottsági meghallgatáson”.

„Soha nem inspiráltam bombariadót” – mondta Raichik, miközben Ocasio-Cortez kifejtette, hogy Raichik

„valójában szuper transzfób, és soha nem akarok veled egy téren osztozni!”.

„Köszönöm!” – tette hozzá, mielőtt élénken elsétált.

Videó az esetről: 

Libs of TikTok on Twitter: „BREAKING: I served @AOC with an ethics complaint after she lied about me in a committee hearing. AOC wasn’t in her office but then I bumped into her as I was leaving the Capitol!Watch what happens: pic.twitter.com/Lhrrzo1w8Q / Twitter”

BREAKING: I served @AOC with an ethics complaint after she lied about me in a committee hearing. AOC wasn’t in her office but then I bumped into her as I was leaving the Capitol!Watch what happens: pic.twitter.com/Lhrrzo1w8Q

A Libs of TikTok progresszív szószólók és szervezetek videóit posztolja újra, gyakran olyan témákra összpontosítva, mint a kiskorúak nemi átalakulással kapcsolatos kezelése és az iskolákban megjelenő explicit szexuális tartalmak. A konzervatívok Raichikot azért pártolták, mert leleplezte a baloldali eszmeiség szélsőségességét, míg a progresszívek azzal vádolták, hogy gyűlöletet szít az LMBT+ közösséggel szemben.

(Mediaite)

Gender-ideológia és egy lövöldözés — az amerikai média abszurd reakciója

Az amerikai média egy része azon aggodalmaskodik, nehogy félreazonosítsák egy hat embert meggyilkoló személy nemi identitását.