Biden: „a transznemű amerikaiak formálják nemzetünk lelkét”.

Joe Biden elnök nyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentette, hogy „a transznemű amerikaiak formálják nemzetünk lelkét” – írja a Post Millennial. 

A „transzneműek láthatóságának napján” kiadott fehér házi nyilatkozat azt állította, hogy az a számos törvényjavaslat, amely az Egyesült Államokban lép életbe a gyermekek nemváltoztatásának és a kiskorúak orvosi csonkításának tilalmáról „diszkriminatív” törvények, amelyek „a transznemű fiatalokat veszik célba, családokat megijesztve és olyan gyerekeket bántva, akik nem bántanak senkit”.

A nyilatkozat nem említette, hogy a „transznemű fiataloknak” szánt úgynevezett kezelések közül sokakat sterilizáció és szexuális kielégülés nélküli élet követ.

A nyilatkozat továbbá azt állította, hogy „a transznemű nők és lányok, különösen a színesbőrű nők és lányok elleni erőszak hulláma túlságosan hamar életeket követelt”.

Ez a Post Millennial szerint egy kitalált erőszak hullám, amelyet a transzaktivisták és a transz-központú nonprofit szervezetek erőltetnek, amelyek azt állítják, hogy a tragikus halálesetet szenvedő transzneműeket transzfób egyének veszik célba, holott a 2022-ben meggyilkolt 40 év alatti transznemű személyek túlnyomó többsége családon belüli erőszak, a szexmunkából eredő erőszak vagy a drogkereskedelemből eredő erőszak miatt halt meg.

Biden megemlítette a tavalyi coloradói Club Q tömeges lövöldözést, elmulasztva megemlíteni, hogy azt egy nem binárisan azonosított személy követte el, és feltűnően nem említette a hétfőn egy transz-identifikált személy által elkövetett tömeggyilkosságot sem.

Az a lövöldözés keresztény gyerekeket és felnőtteket célzott meg egy olyan iskolában, ahová a lövöldöző egykoron járt.

A gyerekek „elrablása” — harc a szülők jogaiért

Az amerikai szociális munkások által transznak nyilvánított kiskorúakat a hatóságok megpróbálják kivonni tiltakozó szüleik felügyelete alól.

Biden kijelentette, hogy kormánya a gyermekek nemváltoztatásának szorgalmazásával és a szülők „megerősítésének” követelésével „azon dolgozik, hogy enyhítse azt a hatalmas terhet, amelyet a diszkrimináció, a zaklatás a transznemű gyermekekre róhat – akiknek több mint fele az elmúlt évben komolyan fontolgatta az öngyilkosságot”.

Biden megjegyezte, hogy minden szövetségi ügynökséget bevont, hogy segítsen a transznemű ideológia erőltetésében, beleértve az Oktatási Minisztériumot, az Egészségügyi és Humán Szolgáltatásokat és még sok mást.

A tavalyi transzneműek láthatóságának napján Biden azt követelte, hogy az amerikai szülők „erősítsék meg [a] gyerekeiket”. A megerősítés annak a hazugságnak az elfogadását jelenti, hogy a biológiai nem egy változékony állapot.

Végezetül március 31-ét a Transzneműek Láthatósági Napjának nevezte el, és azt mondta: „Felhívok minden amerikait, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy felemeljük a transznemű emberek életét és hangját nemzetünk egész területén, és dolgozzunk az összes transznemű, nemi szempontból nem konform és nem bináris ember elleni erőszak és diszkrimináció felszámolásán”.

Gender-ideológia és egy lövöldözés — az amerikai média abszurd reakciója

Az amerikai média egy része azon aggodalmaskodik, nehogy félreazonosítsák egy hat embert meggyilkoló személy nemi identitását.