Iszlám Dzsihád terroristákkal számolt le az izraeli hadsereg

A Jamam terrorelhárító egység harcosai csütörtökön a szamáriai Dzseninben (Palesztin Hatóság területe) akcióztak, és megöltek négy terroristát – írja az Ujkelet.live

Hírszerzési információk szerint az erők likvidálták a keresett személyeket – a 28 éves Nidal Khazem dzsenini lakost, a Palesztin Iszlám Dzsihád operatívját, aki jelentős terrorista tevékenységek előmozdításában vett részt és további terrortámadásokra készült.

A második célpont a 30 éves Juszef Sreim volt, szintén dzsenini lakos, aki terrorista tevékenységekben vesz részt, robbanóanyagokat gyártott és tüzet nyitott az izraeli erőkre.

Joe Truzman on Twitter: „Additional documentation of the hit squad in Jenin. pic.twitter.com/47HUhoN0kQ / Twitter”

Additional documentation of the hit squad in Jenin. pic.twitter.com/47HUhoN0kQ

A palesztin sajtóorgánumok szerint Sreim a Hamász terrorcsoport katonai szárnyának tagja volt.

A likvidálások után a fedett erők hatalmas rendbontásba ütköztek, mely során gyanúsítottak kövekkel és tárgyakkal dobálták meg járműveiket, és akadályozták őket a távozásban.

Az erők elbarikádozták magukat egy közeli épületben, amíg meg nem érkezett az izraeli hadsereg, amely sértetlenül kivitte őket a városból.

Az akció során további két terroristát megöltek – egyikük vasrúddal támadt a csapatokra.

Fotó: Az Iszlám Dzsihád két likvidált terroristája/Twitter

Videón a terrorista gyilkos ártalmatlanítása

Az izraeli rendőrség által közzétett videón látható, hogy ártalmatlanítják a múlt héten két izraelit meggyilkoló terroristát. Csak erős idegzetűeknek!