Angelina Jolie fia Tel Avivban mutatja be műveit

Pax Thien Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Brad Pitt hollywoodi színészek fia egy közelgő tel-avivi művészeti kiállításon mutatja be alkotásait – jelentette a New York Post.

A Page Six amerikai hírportál szerint ráadásul a 19 éves Jolie-Pitt már be is küldött egy műalkotást a kiállításra Embtto álnéven.

Bár a művészeti kiállítás konkrét helyszínét még nem hozták nyilvánosságra, a fiatal művész művét „absztraktnak” írták le, és állítólag digitális médiát tartalmaz.

A Pham Quang Sang születési nevén egy vietnámi árvaházban nevelkedett Pax biológiai édesanyja drogfüggő volt, aki elhagyta őt, miután fiatalon egészségügyi problémái lettek, és egyike annak a hat gyermeknek, akiket az egykori házaspár 2007-ben örökbe fogadott. A pár 2016-ban szakított, és jelenleg több válás miatti per közepén vannak.

Tel Aviv színes művészeti kiállításai az elmúlt hónapokban a figyelem középpontjába kerültek, számos új galéria mutatta be a különböző izraeli kultúrák és etnikai csoportok által készített alkotásokat.

Angelina Jolie „szégyelli”, ahogy Biden kezeli a kivonulást

„Szövetségeseink jogosan dühösek, hogy az Egyesült Államokat hibáztatják az elhamarkodott, egyoldalú kivonulásért” – mondta az emberi jogi aktivista színésznő.