Tisztázatlan körülmények között hunyt el egy fiatal izraeli férfi Mexikóban

A 23 éves Dylan Grimberg halálának oka továbbra is ismeretlen.

Meghalt egy fiatal izraeli férfi, miután a jelek szerint rosszul lett egy mexikói újévi partin – közölte az izraeli külügyminisztérium vasárnap.

Az elhunytat később a 23 éves Dylan Grimbergként nevezték meg. Grimberg egy, a mexikói Tulum tengerparti városában tartott partin lett rosszul, és kórházba szállították, ahol később meghalt.

Mostohaanyja a 12-es csatorna híradójának elmondta, hogy ők sem tudnak részleteket a fiatalember halálának körülményeiről.

„Nem mondtak nekünk semmit. Nem adnak részleteket, és azt mondják, hogy fizikailag be kell mennünk a kórházba. Kapcsolatban állunk a külügyminisztériummal és a helyi konzullal” – mondta.

A 12-es csatorna hírei szerint Grimberg halálának oka egyelőre ismeretlen.

„Szeretett gyermek volt, mindenki szerette őt” – mondta Yehudit. „Csütörtökön repült, és azt mondta az apjának:

Apa, szeretlek, ne aggódj, majd én vigyázok magamra”.

A Külügyminisztérium kapcsolatban állt a családdal, és részt vett az előkészületekben, hogy Grimberg holttestét visszahozzák Izraelbe. A minisztérium közölte, hogy Izrael mexikói nagykövetsége a helyi tisztviselőkkel együttműködve igyekszik megtudni a történtek részleteit.

„Amennyire tudjuk, nem érezte jól magát egy parti közben, és kórházba szállították, ahol meghalt. A halál okáról még nem tudunk részleteket” – áll a közleményben.

Szilveszter éjjel halálra késeltek egy izraeli nőt Németországban

A 39 éves Moran Kaisert holtan találták Düsseldorfban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.