Kövesd a rabbit! Antiszemitizmus ellen, de hogyan?

Köves Slomó és Szilágyi Szilárd beszélgettek a Kövesd a rabbit! podcastben.

A Kövesd a rabbit! podcast 2. évadjának 11. részében Köves Slomó és Szilágyi Szilárd beszélget az antiszemitizmus elleni fellépésről, a Tett és Védelem Alapítványnak az antiszemitizmus elleni küzdelemben betöltött helyéről és szerepéről, valamint arról, hogy

  • Mit és hogyan tehet egy zsidó közösség az antiszemitizmussal szemben?
  • Miben különbözik az antiszemitizmus elleni küzdelem, ha azt zsidó identitáson alapulva vívják attól, ahogyan minden jóérzésű ember zsigerileg utasítja vissza a zsidógyűlölet mindenfajta megnyilvánulását?

Köves Slomó és Szilágyi Szilárd beszélgetésük során érintik a témával kapcsolatos kiemelt eseményeket és fordulópontokat az elmúlt 15-20 év Magyarországáról.

Kövesd a rabbit podcast 25 – Antiszemitizmus ellen, de hogyan?

Mit és hogyan tehet egy zsidó közösség az antiszemitizmussal szemben? Miben különbözik az antiszemitizmus elleni küzdelem, ha azt zsidó identitáson alapulva vívják attól, ahogyan minden jóérzésű ember zsigerileg utasítja vissza a zsidógyűlölet mindenfajta megnyilvánulását? Köves Slomó és Szilágyi Szilárd beszélgetésük során érintik a témával kapcsolatos kiemelt eseményeket és fordulópontokat az elmúlt 15-20 év Magyarországáról.

A podcast teljes archívuma itt található.