Holokauszt-túlélők perdítették táncra III. Károlyt

A brit uralkodó pénteken, hanuka ünnepe előtt ellátogatott egy londoni zsidó közösségi központba, ahol körbevezették a létesítményben, illetve bemutatták a jótékonysági programokat. Az est fénypontja az volt amikor a király holokauszt-túlélőkkel táncolt.

Az észak-londoni JW3 közösségi központba érkezve III. Károly király a bejárat fölé hajolva integetett a földszinten található jégpályán korcsolyázó gyerekeknek. A gyerekek éljenzéssel és integetéssel köszöntötték a királyt.

The Jewish Chronicle on Twitter: „Earlier today, King Charles visited JW3 in West Hampstead and got a warm reception from skaters on their ice rink. pic.twitter.com/zgY7L23vQ0 / Twitter”

Earlier today, King Charles visited JW3 in West Hampstead and got a warm reception from skaters on their ice rink. pic.twitter.com/zgY7L23vQ0

A királyt körbevezették a központban, ahol beszélgetett a diákokkal, akik éppen ünnepi ajándékokat csomagoltak, amelyeket a JW3 a helyi közösségnek adományoz majd. Megállt beszélgetni a veszélyeztetett fiatalok számára szervezett programban részt vevő diákokkal is, és találkozott a központ konyháján dolgozó önkéntesekkel is.

A látogatás végén az uralkodó részt vett egy 25 holokauszt-túlélő számára rendezett hanuka előtti rendezvényen is, ahol a Hegedűs a Háztetőn c. musical egyik dalára táncolt is velük.

The Jewish Chronicle on Twitter: „King Charles today visited JW3 for a Chanukah reception for Shoah survivors, dancing with several of the guests. pic.twitter.com/f3gVj3tvzU / Twitter”

King Charles today visited JW3 for a Chanukah reception for Shoah survivors, dancing with several of the guests. pic.twitter.com/f3gVj3tvzU

A király a látogatás emlékére egy menórát kapott ajándékba, és egy emléktáblát helyeztek el a látogatás emlékére.

Gadi Taub: Komolyan Németország lenne a világ erkölcsi iránytűje?

Az izraeli történész a Neokohnnak adott interjúban beszélt arról miért gondolja, hogy a nemzetekre a legnagyobb veszélyt a globalista elit jelenti.