A megfiatalított Harrison Ford nácik ellen harcol az Indiana Jones előzetesében

Harrison Ford elmondása szerint utoljára veszi fel a híres kalapot.

Az új Indiana Jones-film cselekményéről hivatalosan még nem árultak el részleteket, de ez az ötödik epizód a népszerű kalandfilm sorozatban, amelynek főszerepében visszatér Harrison Ford.

James Mangold (Ford kontra Ferrari, Logan) rendezte a filmet, amelynek főszereplői Phoebe Waller-Bridge Antonio Banderas, John Rhys-Davies és Mads Mikkelsen.

Indiana Jones and the Dial of Destiny | Official Trailer

See #IndianaJones and the Dial of Destiny, only in theaters, June 30 2023. Harrison Ford returns as the legendary hero archaeologist in the highly anticipated fifth installment of the iconic „Indiana Jones” franchise, which is directed by James Mangold („Ford v Ferrari,” „Logan”).

„Az Indiana Jones-filmek a rejtélyről és a kalandról szólnak, de a szívről is”

– nyilatkozta Harrison Ford – „és nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy egy igazán emberi történetet mesélhetünk el, valamint egy olyan filmet, amely szétrúgja a segged.”

Ford később jelezte, hogy ez lesz az utolsó filmje a franchise-ban. „Ennyi volt” – mondta a nyolcvanéves színész. „Nem fogok még egyszer elesni értetek.”

Az Indiana Jones 5-öt Jez Butterworth, John-Henry Butterworth és Mangold írta, Steven Spielberg és George Lucas pedig a producerek, John Williams pedig visszatér zeneszerzőként, aki az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói óta minden Indy-kalandot megzenésített.

(Deadline)

Fotó: Youtube/Lucasfilm

Leonard Cohen 1973-as izraeli turnéjáról minisorozat készül

Minisorozat készül Leonard Cohen (1934-2016) ötven évvel ezelőtti híres izraeli turnéjáról.