Texasból szeretettel: Kamala Harris házához küldtek egy busznyi migránst

Szeptemberben már egyszer 75-100 illegális bevándorlót küldtek két buszon a texasi Del Rio határvárosból Harris házába.

Greg Abbott texasi kormányzó egy újabb busznyi illegális bevándorlót küldött Washingtonba. A csoport a Washingtonban található Naval Observatory előtt szállt le, ahol az amerikai alelnök is lakik.

Áprilisban Greg Abbott texasi kormányzó az ígérte, hogy kezelni fogja a Texasba özönlő migránsok tömegét. A kormányzó azt találta ki, hogy a határátlépőket olyan demokrata államokba buszoztatja, amelyek vezetése támogatja a nyitott határokat.

Benny Johnson on Twitter: „BREAKING: Texas Gov. Abbott drops off ANOTHER 50 migrants in front Kamala Harris’ house at the Naval Observatory in D.C pic.twitter.com/UW9CaoRMTf / Twitter”

BREAKING: Texas Gov. Abbott drops off ANOTHER 50 migrants in front Kamala Harris’ house at the Naval Observatory in D.C pic.twitter.com/UW9CaoRMTf

Washingtonban a demokrata Muriel Bowser polgármester szeptemberben veszélyhelyzetet hirdetett a városba érkezett 9400 bevándorló miatt. New Yorkban Eric Adams polgármester azt mondta, hogy a mintegy 5000 főnyi migráns miatt át kell gondolnia az állam „menedékjogról szóló” törvényeit.

Biden elnöksége alatt hónapról hónapra rekordszámú illegális bevándorló áramlik az Egyesült Államokba, köszönhetően annak, hogy amikor az elnök hivatalba lépett, drasztikusan lazította a déli határ mentén a korlátozásokat.

A floridai kormányzó két repülőnyi illegális migránst küldött a demokratáknak

A republikánus kormányzó szaván fogta a „nyitott határokat” támogató államokat.