James Bondot utánozva reklámozza országát Izrael legkigyúrtabb politikusa

Az idegenforgalmi minisztérium vasárnap új reklámfilmmel jelentkezett.

A reklámfilmben Joel Razvozov izraeli idegenforgalmi miniszter James Bondot alakítja, hogy kreatív módon próbálja ösztönözni a külföldieket, hogy látogassanak el a zsidó államba.

A reklámfilmben Razvozov bemutatja Izrael számos városát és kulturális látnivalóját.

A reklámfilm jelenetei közül sokban a James Bond-filmek ikonikus jeleneteit parodizálják.

A teljes reklámfilm alább megtekinthető:

Arsen Ostrovsky on Twitter: „The name is Razvozov, Yoel Razvozov!Take that @007! Brilliant ad by #Israel’s tourism minister and Daniel Craig lookalike, @YRazvozov! 🍸 🇮🇱 pic.twitter.com/6xTk6CVzEO / Twitter”

The name is Razvozov, Yoel Razvozov!Take that @007! Brilliant ad by #Israel’s tourism minister and Daniel Craig lookalike, @YRazvozov! 🍸 🇮🇱 pic.twitter.com/6xTk6CVzEO

Mi inspirálta a reklámfilm elkészítését?

Az idegenforgalmi minisztérium azért sugározta ezt a reklámot, hogy felkészüljön a nyár és az ünnepek utáni „lassú szezonra”.

„Személyesen szerettem volna segíteni Izrael piacra dobásában és reklámozásában, valamint országunk szépségének terjesztésében világszerte”

– mondta Razvozov.

„Miniszteri szerepemet igazi nemzeti küldetésnek tekintem. Önként jelentkeztem a videó magánfinanszírozására és elkészítésére, amely a közösségi médián és minden rendelkezésünkre álló eszközön keresztül népszerűsíti csodálatos országunkat világszerte”

– tette hozzá.

Izraeli elit kommandós tart harci kiképzést az új James Bond-film sztárjainak

Jair Marton harci tanácsadóként dolgozott több sorozatnál, többek között a Faudánál is.