Cserbenhagyásos gázolásban halt meg két izraeli Angliában

Egy 80-as éveiben járó férfit és egy 30-as éveiben járó nőt halottnak nyilvánítottak egy Ramsgate-ben történt cserbenhagyásos baleset helyszínén.

Két izraeli meghalt egy feltételezett cserbenhagyásos közúti balesetben az angliai Ramsgate-ben – közölte a ZAKA International csütörtök reggeli közleményében.

A ZAKA nemzetközi forródrótjára érkezett bejelentés izraeli halálos áldozatokról szólt az angol tengerparti városban, Kent keleti részén, miután szerda este egy autó letért az útról és gyalogosok egy csoportjába hajtott.

Mi történt a két izraelivel Angliában?

A brit médiában megjelent első jelentések szerint egy autó letért az útról és egy ötfős csoportba hajtott, akik mindannyian ugyanannak a családnak a tagjai voltak.

Egy 80-as éveiben járó férfit és egy 30-as éveiben járó nőt a helyszínen halottnak nyilvánítottak, egy fiatal lány pedig súlyosan megsérült, őt egy meg nem nevezett londoni kórházban kezelik. Egy 40 év körüli férfi és egy fiatal fiú könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egy 30 éves ramsgate-i férfit letartóztattak veszélyes vezetés általi halál okozásának, valamint a baleset helyszínének elhagyásának gyanújával. A Ramsgate-i rendőrség szemtanúk jelentkezését kéri, valamint a helyi vállalkozásoktól a helyszínről készült kamerafelvételek rendelkezésre bocsátását.

Lopott autóval gázolta halálra az izraeli rendőrt egy palesztin tinédzser

„Amíg nem kapunk engedélyt arra, hogy ilyen esetekben lőhessünk, addig továbbra is rendőröket fognak elütni és meggyilkolni” – mondta a meggyilkolt rendőr társa.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.