Tel Avivban vacsorázott Johnny Depp exe

Amber Heardet egy népszerű tel avivi kávézóban kapták lencsevégre, amint barátnőjével, Eve Barlow-val, egy Izrael-párti aktivistával vacsorázik a Dizengoff utca mellett alig két hónappal azután, hogy a bíróság volt férjének adott igazat a több millió dolláros rágalmazási perben.

Két hónappal azután, hogy Amber Heard elvesztette a pert, és arra kötelezték, hogy fizessen közel 10,4 millió dollárt a volt férjének, Johnny Deppnek rágalmazással való visszaélés vádja miatt, a színésznőt Tel Aviv belvárosának egyik éttermében látták vacsorázni.

Az április 11-én kezdődött, hat héten át húzódott 50 millió dolláros rágalmazási pert eredetileg Depp indította el volt felesége ellen, amire válaszul Amber Heard is indított egy ellenpert az exférjével szemben, 100 millió dollárt követelve.

Az esküdteknek egyrészt azt kellett eldönteniük, hogy Deppnek igaza van-e, és Heard 2018-ban írt, családon belüli erőszakról szóló véleménycikke tényleg rágalmazásnak számít-e, ami miatt ki kell-e fizetnie az 50 millió dolláros kártérítést. Másrészről Amber Heard ellenperében is igazságot kellett szolgáltatniuk, és el kellett dönteniük, hogy Deppnek fizetnie kell-e 100 millió dollárt exnejének.

A pár öt évig volt együtt, ebből két évig házasságban, mígnem 2017-ben elváltak.

A szakítás után Heard azt állította, hogy Depp verbálisan és fizikailag is bántalmazta őt. Depp szerint azonban ő volt az áldozat a kapcsolatban. A kölcsönös vádaskodások után a vita bíróságra került. A tárgyalást élőben közvetítették a bíróság épületéből, ami hatalmas médiafigyelmet generált.

Budapesten maceszgombócozott a Dűne zsidó világsztárja

A Budapesten forgató Timothée Chalamet látogatott el a Rosenstein Vendéglőbe.