Géppisztolyos fekete prédikátor indul republikánus színekben Arizonában

Az arizonai fekete kongresszusi képviselőjelölt azt mondja, hogy a második alkotmánymódosítást meg kell védeni, hogy AR-15-ös fegyverrel harcolhasson a „kláncsuklyás demokraták” ellen.

Jerone Davison, az NFL egykori játékosa, jelenlegi pásztor és republikánus képviselőjelölt szerdán új kampányvideót tett közzé, amelyben azzal érvel, hogy a lőfegyverek vásárlásának korlátozása veszélyeztetné a fehér fajgyűlölők által célba vett amerikaiak életét.

A klipben egy csoport Ku Klux Klan-ruhát viselő, baseballütőt és vasvillát tartó ember látható, amint egy ház felé tart, ahol Davison tartózkodik.

Benny Johnson on Twitter: „Black Republican pastor running for Congress just dropped an ad where he fights the KKK with an AR-15. HOLY SMOKES 🔥🔥🔥 pic.twitter.com/JGkTK3o8sS / Twitter”

Black Republican pastor running for Congress just dropped an ad where he fights the KKK with an AR-15. HOLY SMOKES 🔥🔥🔥 pic.twitter.com/JGkTK3o8sS

„A demokraták azt szeretnék mondani, hogy senkinek sincs szüksége AR-15-ösre az önvédelemhez, hogy senkinek nem lehet szüksége mind a 30 töltényre”

– hangzik el a reklámfilmben.

„De amikor ez a puska az egyetlen dolog, ami a családod és egy tucatnyi dühös, kláncsuklyás demokrata között áll”

– folytatódik a szöveg, miközben Davison egy AR-15-ös puskával kilép a házból – „akkor lehet, hogy szükséged lesz arra a félautomata fegyverre és mind a 30 töltényre”.

Davison az arizonai 4. kongresszusi körzet republikánus jelöltjeinek zsúfolt mezőnyében indul.

Az augusztus 2-i előválasztáson a GOP jelöltjei között indul még Kelly Cooper volt tengerészgyalogos, Dave Giles mérnök, Rene Lopez, Chandler városi tanácsos és Tanya Wheeless kisvállalkozó. Donald Trump volt elnök még nem szólalt meg, hogy kit támogat, Mike Huckabee volt arkansasi kormányzó azonban már támogatta Gilest.

Az egykori futballjátékos bemutatkozásában elmondta, hogy fontosnak tartja a „hitet, a családot és a szabadságot”, és a legfontosabb prioritásai között a pénzügyi reformot, a büntetőjogi reformot és az oktatási reformot említi.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

1 millió demokrata pártolt át a republikánusokhoz az elmúlt évben

Bidenék kezdhetnek aggódni a félidős választások miatt.