Keleti Ágnes a világ legidősebb nőimagazin-címlapsztárja

A 101 éves Keleti Ágnessel a címlapján ünnepli az életet az ELLE magazin május 26-án megjelenő lapszáma.

Nemcsak Magyarországon, de alighanem az egész világon sem volt még 101 éves címlapsztár neves női magazin borítóján. Az ötszörös olimpiai bajnok tornász Keleti Ágnest nem a kora, inkább életének izgalmas, fordulatos és gyakran komoly kihívásokkal teli története tette tökéletes választássá egy, az életet ünneplő ELLE lapszám címlapjához. Ahogyan ezt ő megfogalmazta:

“a kornak nincsen nagy szerepe, egy a fontos, a szeretet.”

“Az ELLE magazin a bátorság és a szókimondás szimbóluma a hazai nyomtatott sajtó piacán. A társadalmi egyenlőtlenségek elleni küzdelem, a nők jogainak védelme és a sztereotípiák ledöntése – csak néhány a lap legfontosabb értékeiből, amelyeket továbbvinni hatalmas feladat és megtiszteltetés. Keleti Ágnes 101 évébe sűrített rendkívüli élettörténete, kitartása, bátorsága és rendíthetetlen életszeretete ugyanazokat az értékeket képviseli, amiket az ELLE márka is magáénak vall. A címlapfotózáson fiatalokat megszégyenítő könnyedséggel, vidámsággal és stílusérzékkel bizonyította be, hogy a kor tényleg csak egy szám” – mondta Mádai Vivien az ELLE magazin új főszerkesztője, aki ezzel a lapszámmal debütál.

„Keleti Ágnesen szerencsére most sem fog a golyó”

Egy évszázad történeteivel mutatja be hamarosan egy új könyv a világ legidősebb olimpiai bajnokát, Magyarország egyetlen ötszörös aranyérmes tornászát.