Kohncast: Mi fán terem az Azov-alakulat?

A Kohncast negyedik adásában Oroszország ukrajnai inváziója a téma és olyan fontos kérdésekről beszélgetünk, hogy mi is az Azov-alakulat. Miért állítják az oroszok, hogy ez egy neonáci osztag és hogyan kezelte az ukrán vezetés ezt a kérdést a múltban?

Seres Attila, a Neokohn főszerkesztő-helyettese, Hende Olivér szerkesztő és Megyeri Jonatán főszerkesztő azt próbálja megérteni az adásban, hogy

mi lehetett az Azovhoz hasonló milíciák célja, honnan szereztek fegyvereket, hányan vannak és valóban neonácik-e, illetve mire gondolhatott Szergej Lavrov külügyminiszter akkor, amikor azt mondta, hogy „Hitlerben is csörgedezett zsidó vér”?

Ep. 04. Mi az Azov-alakulat?

A Kohncast negyedik adásában Oroszország ukrajnai inváziója a téma és olyan fontos kérdésekről beszélünk, hogy mi is az Azov-alakulat. Miért állítják az oros…

Kohncast epizódjai elérhetők a Neokohn címlapján külön dobozban, valamint RSSYoutube csatornáinkon, az Apple podcaston, a Google podcaston, a Spotify-on.

Lájkolják, kövessék, iratkozzanak fel, hogy ne maradjanak le egyetlen adásról sem!

Előző adásunk itt látható/hallható:

Kohncast: Biztonsági kérdések a Közel-Keleten, abortuszpara Amerikában

A Kohncast harmadik adásában Megyeri A. Jonatán főszerkesztőhöz csatlakozott Hajdú Tímea és Seres Attila mellett Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő is.