Lövöldözés volt a New York-i metróban, legalább 13 sérült

A New York-i hatóságok közölték, hogy legalább 13 ember megsérült egy brooklyni metróállomáson kedd reggel történt lövöldözésben — közölte a New York Post.

Az első jelentések szerint robbanószerkezeteket is találtak a helyszínen. A rendőrség később azt tweetelte, hogy „jelenleg NINCS aktív robbanószerkezet”.

A rendőrség több sérültről számolt be, akik vagy lövések vagy robbanás következtében sérültek meg.

Derek French Photo on Twitter: „Multiple people shot at 36 street station by two people in #sunsetpark. All are currently being transported to the hospital #NewYork #Brooklyn pic.twitter.com/3Va2iXf0JQ / Twitter”

Multiple people shot at 36 street station by two people in #sunsetpark. All are currently being transported to the hospital #NewYork #Brooklyn pic.twitter.com/3Va2iXf0JQ

Az első hívások a vészhelyzetről fél kilenc körül érkeztek, a reggeli csúcsforgalom idején, az elsősegélynyújtók a metróállomásról érkező füstjelző bejelentések nyomán érkeztek a helyszínre, a CNN jelentése szerint 13 embert szállítottak kórházba, legalább egy ember állapota válságos.

A New York-i rendőrség tűzszerészei a helyszínen voltak, a tűzoltóság szóvivője pedig azt mondta, hogy a helyszínen fel nem robbantott lehetséges robbanószerkezeteket találtak.

A rendőrség szerint a gyanúsított valószínűleg építőmunkásnak öltözött és gázálarcot viselt.

A Biden-kormány végének kezdete?

Az amerikai történelem megmutatta, hogy a védelmi kérdések döntő hatással vannak a választásokra, ha azok befolyásolják az Egyesült Államok szuperhatalomként való megítélését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.