„Nincs ott egy Brutus?” — Amerikai szenátor Putyin kiiktatására szólított fel

A republikánus Lindsey Graham szavai gyors ellenreakciót váltottak ki republikánus körökben. Ted Cruz szenátor szerint rossz ötlet volt a kijelentés, mert Amerika nem szólíthat fel államfők meggyilkolására. 

Graham éppen a Fox News műsorában szerepelt mikor a megjegyzések tette, majd csapata Twitterre is feltöltötte a kommentet – írja a Post Millennial.

Lindsey Graham Sean Hannitynek elmondta, hogy szerinte az orosz elnök meggyilkolása az egyetlen módja annak, hogy véget érjen a háború Ukrajnában.

„Van egy Brutus Oroszországban? Van egy sikeresebb Stauffenberg tábornok az orosz hadseregben? Az egyetlen módja, hogy ennek vége legyen, ha valaki kiiktatja ezt a csávót. Nagy szolgálatot tennél az országodnak és a világnak” – írta a szenátor.

JavaScript is not available.

No Description

„Egyedül az oroszok tudják ezt helyrehozni. Könnyű mondani, nehéz megtenni. Ha nem akarsz sötétségben élni életed végéig, izolálva a világtól mélyszegénységben és sötétségben, akkor fel kell állnod” – jelentette ki Lindsey Graham.

Ted Cruz texasi szenátor gyorsan reagált kollégája interjújára és kijelentette, hogy nagyon rossz ötletet mondott a szenátor: „Használjunk masszív gazdasági szankciókat, BOJKOTTÁLJUK az orosz olajat és gázt, adjunk fegyver támogatást, hogy az ukránok meg tudják magukat védeni. De nem szabad, hogy államfők elleni merényletre szólítsunk fel.”

A világrend omladozik, de Joe Biden „optimistább, mint valaha”

Amerika a normalitáshoz való visszatérés helyett egy új világrendre ébredt. Hajdú Tímea véleménycikke.