Beszökött a krokodilokhoz szelfizni egy izraeli férfi (videó)

A napokban széles körben elterjedt egy videót, amelyben egy férfi belép a krokodilok elkerített területére a Ramat Gan Safariban, hogy képeket készítsen – írja az Újkelet.live

A videón az látható, hogy a férfi veszélyesen közel megy a krokodilokhoz, és szelfizés közben csúfolta őket.

„A krokodilokra pályázok…. Lementem a krokodilokhoz, hogy felfaljam őket”.

A Ramat Gan Safari a Közel-Kelet legnagyobb emberi gondozásában lévő vadon élő állatok gyűjteményével rendelkezik, amely egy áthajtós afrikai szafari területből és egy modern szabadtéri állatkertből áll.

A Safari öt nílusi krokodilnak ad otthont, akik 2012-ben láttak napvilágot. A nílusi krokodilok a világ második legnagyobb hüllői, afrikai édesvízi élőhelyeken honosak. Ez a faj akár egy tonnát is nyomhat, és 70, de akár 100 évig is élhet.

Smulik Jadov, a Safari állatokért felelős igazgatója azt nyilatkozta a Ynetnek, hogy találkozott a videón látható férfival és két barátjával, de csak utólag értesült a történtekről.

כאן חדשות on Twitter: „”שאגה אחת ואני בולס את התנין”: לשם הסלפי – צעיר פרץ את המחסומים והגדרות בספארי ברמת גן ונכנס לחצר התנינים. תלונה הוגשה במשטרה נגדו@sharonidan pic.twitter.com/LFOr5TSq4r / Twitter”

„שאגה אחת ואני בולס את התנין”: לשם הסלפי – צעיר פרץ את המחסומים והגדרות בספארי ברמת גן ונכנס לחצר התנינים. תלונה הוגשה במשטרה נגדו@sharonidan pic.twitter.com/LFOr5TSq4r

„Nagyon kíváncsiak voltak”

– mondta.

„Pár percig beszélgettünk. Volt némi ismeretük. Nagyon udvariasak voltak, és nem keltettek gyanút”.

Jadov szerint csoda, hogy nem lett a dolognak tragikus vége.

„Egy ember csak csinálja, ami eszébe jut, és ebben az esetben valami hülye lájkolás céljából, nem pedig jótékony üzenet továbbításáért”

– mondta.

Jadov szerint a krokodilok hajlamosak sérülést okozni, ha csúfolják őket.

„A krokodilok pillanatok alatt 0-ról 100-ra gyorsulnak”.

Kínos: felgyulladt egy iráni férfi, miközben izraeli zászlót égetett

A kellemetlen esetet videóra is felvették.