Biden elnök „transzvesztita királynőt” nevezett ki államtitkárnak

Joe Biden amerikai elnök Sam Brinton közismert „transzvesztita királynőt” (drag queen) nevezte ki a washingtoni szövetségi energiaügyi minisztérium atomenergetikai hivatalának a „használt nukleáris fűtőanyag elhelyezéséért és hulladékgazdálkodásáért felelős helyettes államtitkári posztjára” – jelentette a The Federalist Papers című hírportál csütörtökön.

A jobboldali-konzervatív médium online cikke szerint Sam Brinton még január 10-én keltezett Twitter-üzenetében a felkérést maga is megerősítette, és azt állította, hogy

ő lesz az „első, szexuális hovatartozásában bizonytalan (gender fluid) személy az amerikai szövetségi kormányzat vezetésében”.

Az általa közzétett LMBTQ-honlapon található életrajzi nyilatkozatában az egyébként mérnök, és a híres MIT-en atomfizikusi diplomát is szerző Brinton azt állítja, hogy

„magas sarkú cipőben jelent meg a kongresszusban az atomenergia-politikáról szóló törvényhozói tájékoztatón”, valamint hogy korábban Barack Obama volt elnökkel és a feleségével is beszélgetett LMBTQ-kérdésekről.

Sam Brinton a „transzvesztita királynőket” tömörítő „Sisters of Perpetual Indulgence” (Örökös Kényeztetés Nővérei) nevű amerikai társaság fővárosi tagszervezetének aktív tagja – jelentette a jobboldali Breitbart News korábbi főszerkesztője, Raheem Kassam által alapított National Pulse radikális jobboldali hírportál csütörtökön.

A The Federalist Papers cikke szerint Sam Brinton korábban „Fauci Papának” szólította és „szentnek” nevezte Dr. Anthony Faucit, a Fehér Ház jelenlegi, járványügyben illetékes egészségügyi főtanácsadóját. A közösségi médiában a saját oldalán található fényképek tanúsága szerint

Brinton szeret álarcos-jelmezes szexuális szerepjátékokat játszani.

Brintont még januárban nevezték ki posztjára, de az amerikai sajtó csak most adott róla hírt.

Transznemű orvos lett Amerika első négycsillagos admirálisnője

„A mai történelmi bejelentés az LMBTQ+ Történelmi Hónap eredményeire épül, és jelentős előrelépés a befogadóbb társadalom megteremtéséért folytatott munkánk során.”