Michael Ben David képviseli Izraelt a 2022-es Eurovíziós dalfesztiválon (videó)

Az izraeli énekes biztosította helyét a közelgő dalversenyen, miután az „X-Faktor” döntőjében legyőzte versenytársait az „I.M.” című dalával – írja a The Times of Israel.

Michael Ben David énekes fog Olaszországba utazni, miután szombaton kiválasztották, hogy képviselje Izraelt a közelgő Eurovíziós Dalversenyen.

Ben David azt követően kapta meg a lehetőséget, hogy megnyerte az „X-Faktor” döntőjét, és három másik énekest megelőzve biztosította helyét Torinóban.

A műsort az „I.M.” című dallal nyerte meg, amelyet a májusi Eurovízión is előad. A dalt Lidor Saadia, Chen Aharoni és Assi Tal írta.

„Egy kicsit megdöbbentem”

– mondta a 25 éves Ben David a Kan közszolgálati műsorszolgáltatónak.

מיכאל בן דוד – I.M | 💙🤍💙 אקס פקטור לאירוויזיון 2022

מיכאל בן דוד בביצוע הזוכה לשיר „I.M” שנבחר לייצג את ישראל באירוויזיון 2022 בטורינו#אירוויזיון#אקספקטור#eurovisionלאתר הרשמי של התכנית: https://13tv.co.il/ent…

„Az emberek rám szavaztak, és ez azt jelenti, hogy elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Ez nem csak nekem szól. Ez nagyon sok emberért van, akik értéktelennek és haszontalannak érzik magukat.”

Az X-Faktorban Ben David nyíltan beszélt „azokról a nehézségekről, amelyekkel gyerekkorában szembesült, kezdve attól, hogy az iskolában azért piszkálták, mert magas hangon énekelt, egészen addig, hogy édesanyja kezdetben nehezen fogadta el őt, amikor kiderült, hogy meleg” – olvasható az Eurovízió honlapján.

Transz micvá a Szex és New York új részében

Az egyik szereplőnek „nemtelen” transz micvá szertartást szerveznek a szülei, amelyre egy transzgender női rabbit hívnak.